Besök Renaults monter på Bilar Som Jobbar – och vinn en racingdag med Clio Cup på Mantorp Park | + Renault Motorsport Sverige

Renault har en lång historia inom Formel 1 och i mer än 115 år har man tävlat inom motorsporten och varit den trogen. Antingen som partner, motorleverantör eller ägare av teamet.

Inom Formel 1 har Renault tävlat i mer än 600 lopp och haft flera framgångar. Totalt har biltillverkaren vunnit 12 konstruktörstitlar, 11 förartitlar och 168 Grand Prix segrar vilket Renault är ensam om som volymbilstillverkare. 2016 kom Renault tillbaka till F1-cirkusen med ett eget team, en satsning som företaget fortsätter med även 2017.

På plats i Renaults monter i C-hallen kan besökare titta närmare på Renault R.S.16 F1-bil.

Renault blir officiell leverantör med sina transportbilar i säsongens F1-tävlingar och lanserar i samband med det en uppdaterad specialversion av transportbilsmodellerna Kangoo, Trafic och Master som fått namnet Formula Edition®. Bilarnakommer med svart grill och stötfångare, satin-svart Renault logga i fronten samt yttre backspeglar och lättmetallfälgar i svart och ger transportbilarna en stark och sportig karaktär med tydlig koppling till motorsporten. Designen i sin helhet samt de racing-gula detaljerna på grill, dörrar, dimljus och fälgar har inspirerats av Renault Formula One Team och accentuerar det redan sportiga utseendet. Interiören har svart satin finish på mittkonsol, ratt och golvmattor och sätter pricken över i:et för Formula Edition®.

Formula Edition Kangoo, Trafic och Master börjar säljas i Sverige under våren 2017. Priser och tekniska specifikationer finns i montern.

Välkommen till Renaults monter i C-hallen: C07:41. Bilar som jobbar den 26-29 januari på Stockholmsmässan. I utställningen finns Renaults F1 bil, Formula Edition® versionerna av Kangoo, Trafic och Master samt Trafic dubbelhytt som har Sverigepremiär. Besökarna i montern har chansen att vinna en racingdag med Clio Cup på Mantorp Park.